Σύλλογος Πολιτών Πυλαίας «Η ΠΥΛΗ »

  • Ημερομηνία καταχώρησης
thumb_104_pylh.jpg
thumb_104_pylh.jpg

6os AΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ ΠΥΛΑΙΑΣ

Ανακοίνωση για τον "6ο Δρόμο Πυλαίας"

Ο Σύλλογος Πολιτών Πυλαίας η «Πύλη» διοργανώνει Αγώνα Δρόμου 13.500μ, με την ονομασία “6os Δρόμος Πυλαίας”, την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017, με την τεχνική υποστήριξη του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Θεσσαλονίκης.

Η αφετηρία και ο τερματισμός του αγώνα βρίσκονται στον προαύλιο χώρο των γραφείων του Συλλόγου στην οδό Βουλγαροκτόνου 34, στην Πυλαία Θεσσαλονίκης

Η εκκίνηση θα δοθεί στις 11.00 π. μ.

ΔΙΑΔΡΟΜΗ

Η αφετηρία του αγώνα βρίσκεται μπροστά από τα γραφεία του Συλλόγου "Η Πύλη". Η διαδρομή ακολουθεί τις οδούς

Κύπρου, Σμύρνης, Καπετάν Ντόγρα και Ίμβρου, παράλληλα με το Ελαιόρεμα, για να διασχίσει την οδό 17η Νοέμβρη

στο σημείο, όπου αυτή περνάει κάτω από την περιφερειακή οδό. Στην συνέχεια μετά τα πρώτα 1500 μέτρα του αγώνα

ξεκινάει ο δασικός δρόμος με ανηφορική κλίση, που κινείται μέσα στο δάσος σε μια όμορφη διαδρομή με θέα όλη την Θεσσαλονίκη. Ο σταθμός τροφοδοσίας βρίσκεται στο 6ο χλμ, όπου θα υπάρχουν νερό και ισοτονικό. Τα τελευταία 2 χλμ

της διαδρομής είναι κοινά με τα πρώτα 2 χλμ και μας οδηγούν στον τερματισμό στα γραφεία της "Πύλης".

Ταυτόχρονα ο Σύλλογος διοργανώνει και τον< 2ο ΛΑΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΠΥΛΑΙΑΣ>, αγώνα τεσσάρων [4] χιλιομέτρων περίπου,γύρω από το ελαιόρεμα της Πυλαίας. Με τον αγώνα αυτόν ο Σύλλογός μας θέλει να δώσει την δυνατότητα σε μικρούς και μεγάλους να γεύτουν την χαρά της άσκησης αφενός αφετέρου να γνωρίσουν από κοντά το ελαιόρεμα της Πυλαίας.


Γύρος Πυλαίας 2017 13χλμ

 

Ασφάλεια Αγώνα:

Την ασφάλεια των αθλητών θα καλύψουν οι Εθελοντές Πολιτικής Προστασίας Πανοράματος.

Χρονικό όριο αγώνα:

Οι δρομείς θα πρέπει να περάσουν τα πρώτα 5 χλμ σε 45 λεπτά και το 10ο χλμ. του αγώνα σε μία ώρα και τριάντα λεπτά. Απαραίτητη είναι η προσοχή των δρομέων στις διασταυρώσεις, όπου θα υπάρχει παρουσία της τροχαίας και δείκτες – εθελοντές.

Ηλικιακές κατηγορίες & Έπαθλα:

Θα βραβευθούν οι τρεις (3) πρώτοι άνδρες και οι τρεις (3) πρώτες γυναίκες της γενικής κατάταξης o πρώτος με κύπελλο,οι δύο επόμενοι με μετάλια, καθώς και οι αντίστοιχοι νικητές των ηλικιακών κατηγοριών, για τους άνδρες : 18 έως 34, 35 έως 44, 45 έως 54, 55 και άνω, ενώ για τις γυναίκες 18 έως 34, 35 και άνω

Σε όλους τους δρομείς που θα τερματίσουν θα δοθεί αναμνηστικό μετάλλιο και θα υπάρχει δυνατότητα εκτύπωσης διπλώματος μέσω της σελίδας του Συλλόγου.

Σημείωση: Για να πραγματοποιηθεί βράβευση σε μία κατηγορία θα πρέπει να έχουν τερματίσει τουλάχιστον 4 δρομείς στην ίδια κατηγορία, διαφορετικά θα βραβεύεται μόνον ο πρώτος της κατηγορίας.

Απονομές: Οι απονομές των επάθλων θα γίνουν στις 13.00 μμ.

Δικαίωμα συμμετοχής: Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές και οι αθλήτριες, άνω των 18 ετών, οι οποίοι θα τρέξουν με δική τους ευθύνη. Πριν την έναρξη του αγώνα οι αθλητές θα υπογράψουν Υπεύθυνη Δήλωση ότι έχουν εξεταστεί πρόσφατα από ιατρό και ότι αναλαμβάνουν την ευθύνη για ιατρικό συμβάν κατά την διάρκεια του αγώνα. Οι αθλητές κάτω των 18 ετών μπορούν να συμμετέχουν με υπεύθυνη δήλωση του κηδεμόνα τους.

Δηλώσεις συμμετοχής : Οι δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να υποβληθούν μέχρι την  Πέμπτη  14/12/2016. στην σελίδα www.pylh.org στην ειδική φόρμα εγγραφής και για να θεωρούνται έγκυρες θα πρέπει να συνοδεύονται από την κατάθεση του αντίτιμου συμμετοχής. Το ανώτατο όριο συμμετεχόντων στον αγώνα ορίζεται ο αριθμός των 400 δρομέων.

Κόστος συμμετοχής:

Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 10 ευρώ και περιλαμβάνει ηλεκτρονική χρονομέτρηση, τροφοδοσία, μετάλλιο, δίπλωμα (ηλεκτρονικά) και ελαφρύ γεύμα στον τερματισμό. Θα πρέπει να κατατεθούν στην Eurobank αριθμός Λογαριασμού IBAN, GR1902602570000200101895684 μέχρι τις 14/12/2017

Το κόστος συμμετοχής για τον 2ο Λαικό Αγώνα Πυλαίας είναι 2 (δύο) Ευρώ και θα δοθούν με την λήψη του αριθμού στα γραφεία του Συλλόγου την παραμονή του Αγώνα(7.00μμ-10.00μμ) 16/12/2017.Οι συμμετέχοντες πρέπει να δηλώσουν τη συμμετοχή τους, ώστε να ετοιμασθούν οι αριθμοί τους.

Στον Αγώνα αυτό μπορούν να λάβουν μέρος όλοι μικροί και μεγάλοι,δεν υπάρει περιορισμός ηλικίας,ώστε να γνωρίσουν από κοντά το Ελαιόρεμα της Πυλαίας

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Στείλτε την καταχώρηση σε φίλο σας μέσω email Στείλτε και διάδωσε την δράση του συλλόγου μας με την καταχώρηση
<< 6os AΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ ΠΥΛΑΙΑΣ >>
σε φίλο σας μέσω email, για να ενημερωθεί και αυτός
:::Βοήθησε διαδίδοντας τον Σύλλογος Πολιτών Πυλαίας «Η ΠΥΛΗ »:::

βαθμολογείστε την

7.6 με άριστα το 10 (22 ψήφοι )
Αυτή η σελίδα έχει προβληθεί 9602 φορές.